Mövzu Reytingi:
  • 1 Səs - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğuşlar arası fasilə
Salam. Menim bir ovladim var. Etrafimda ikinci usaq olsun, biryerde boyusunler deye tezyiq olurdu mene. Ve qizim 5 ayliq olanken men bir gun hekimime zeng etdim. Qeyd edim ki , usaq kesr emeliyyati ile dunyaya gelmisdi ve men sud verirdim hemen erefede ve dusunurdum ki 2 il sud vermeliyem usaqa, ama etrafim meni biraz casdirmisdi tezyiq gostermekle. Ve men hekimime zeng etdim.

Hekimle qisa bir dialoq:

-Salam doktor, men 5 ay once sizde kesr emeliyyati ile usaq dunyaya getirmisem. Men ikinci defe hamile qala bileremmi? Usaq 5 ayliqdir( deye vurquladim yene)

-  Salam, he, elbetde ki, gunu bu gun hamile qala bilersiz ve kesr olmaqinizin burda hecbir qorxusu maneəsi yoxdur

Huh

Hekimin adini cekmek istemirem yaxsi hekimdir professor adini alib, taninmisdir. Ama men hekimden basqa cavab gozleyirdim Huh basqa yanasma basqa destek gozleyirdim. Daha deqiq desek menle maraqlanmağini gozleyirdim ilk once. Angry maraqlanmali idi menim veziyyetim ile, sud verib vermediyim ile. O bir hekim kimi mene  ilk once menim ve usaqimin saglamliqi onemli olduqunu vurqulamaliydi. Mene hecolmasa bir il gozlemeli olduqumu demeli idi. Cunki hara telesirik? ilk once vacib nedir? ikinci usaq dunyaya getirmek, yox ananin ve birinci usaqun saglamliqi? hem kesr emeliyyati olmusdum hem de sud verirdim usaq da balaca 5 ayinda. Yaxsiki oz ureyimin sesini dinledim usaqa 2 il sud verdim oz saglamliqim da berpa oldu.

Men dusunurem Hekimler etrafdaki qohumlar kimi uzr isteyirem hamile qal ikinci olsun deye pasiyentleri qizisdirmamalidirlar kobud desem. Pasiyent meslehet ucun muraciet edende pasiyenti duzgun yoneltmelidirler!
Təklif edin
Mən belə düşünürəm ananın sağlamlığı üçün ən azı 1 il fasilə olmalıdır. Qeysəriyyə əməliyyatında isə səhv etmirəmsə 3 il
Təklif edin

Keçid:

Bu mövzunu oxuyan istifadəçilər: 1 Qonaq