Mövzular: 4
Qeydiyyatdan keçdi: Jan 2024
Reputasiya:
2
Rəfiqəm 8 aylıq hamilədir. Hamı bir ucdan deyir ki, kesarka ele vessalam. Amma men bilirem ki, tebii dogush hamisindan yaxshidir ve eger anada bashga ciddi problemler yoxdursa, tebii dogush hem tovsiyedir hem de en yaxshisidir. Siz ne dushunursunuz, xanimlar? Duz demirem?
Mövzular: 1
Reputasiya:
0
Əgər geysəriyyə əməliyyatına tibbi göstəriş yoxdursa həm ana, həm də körpə üçün təbii doğuş məsləhətdir.
Reputasiya:
1
Mənim fikirimcə də təbii doğuş. Qeyseriyyə yalnız həkim göstərişi ilə olmalıdır. Mən istəyirəm deyə yox
Reputasiya:
0
Düzgün savadlı həkimin nəzarətində olmaq və onun göstərişi nədirsə o da olmalıdır. Təbiidirsə təbii. Yox qeysəriyyə deyirsə elə də olmalıdır. Mən bucür düşünürəm.
Mən son ayımacan təbii istəyirdim ama sonda uzi müayinəsindən sonra həkim mənə dediki Qeysəriyyə yolu ilə olacaq.
Mən sual verdim təbii yolla dünyaya gətirə bilmərərm?
Həkimin cavabı: Mən sənə sağlam uşaq söz vermirəm...
1 həftə zamanım var idi hələ..Çox agladım çox düşündüm . Ama həkimin dediyi kimi də qərar verdim.
Ama uşağın çəkisi 2kq aşmasaydı mən təbii yolu seçəcəkdim həkimi dinləməyəcəkdim) Ama uşaq texminən 3kq yarım idi. Suyum isə dediyinə görə az idi sağlam uşağı dünyaya gətirmək üçün)
Mövzular: 0
Reputasiya:
0
İki övladımı təbii yolla dünyaya gətirmişəm, ikincisindən sonra qanaxma oldu(döl böyük idi və hamiləlik zamanı ağır qrip keçirdmişdim). 3-cü övladım planlı qeysəriyyə əməliyyatı ilə dünyaya gəlib (döl böyük idi və sancı yox idi).
Mövzular: 0
Reputasiya:
0
Klassik qeysəriyyə kəsiyi əməliyyatı tibbi göstəriş əsasında həyata keçirilir.